Ben Askren nam Jake Paul mee terwijl hij over zijn vrouw sprak

28 Jan 2021

Ben Askren nam Jake Paul mee terwijl hij over zijn vrouw sprak

Voor het geval je nog niet op Twitter bent geweest, Jake Paul heeft het vermogen om echt onder de huid van mensen te kruipen, alleen al door zijn bestaan ​​- maar vooral als hij over rotzooi praat. Ben Askren is echter het soort man dat er alles aan doet.

Voorbeeld: tijdens zijn interview met ESPN's Ariel Helwani op dinsdag (waarvan ik niet wil toegeven dat ik het hele ding heb bekeken), Paul had een all-time cringey moment toen hem werd gevraagd waarom hij alleen het officiële Triller-account en de vrouw van Askren, Amy, op Instagram volgt.

"Ze thicc, bro," zei Paul.

"Ze is wat?" antwoordde Helwani.

"Ze is thicc, met lke twee c's - t-h-i-c-c," herhaalde Paul. "Thicc alsof ze echt thicc is. Dus ik weet het niet, ik dacht gewoon dat ze slecht was. Ik weet het niet. Ik bedoel, misschien nadat ik Ben verslagen heb. Ik weet het niet. ”

Het was een van die momenten waarop je je zo in verlegenheid bracht voor de persoon, en dat lijkt te zijn hoe Askren het ook heeft opgevat. Woensdag deelde hij de perfecte reactie door de clip te citeren en tweeten, die je hier kunt bekijken:

Dit is hardop lachen, onhandig !!! Maar ja @jakepaul ik vind mijn vrouw ook erg aantrekkelijk LOL. https://t.co/hNOFIchPa7

— Funky (@Benaskren) 27 januari 2021

Dit is hardop lachen onhandig !!! Maar ja @jakepaul Ik vind mijn vrouw ook erg aantrekkelijk, ook LOL.

Belangrijke anderen opvoeden is blijkbaar Paul's ding. Hij riep ook de verloofde van Conor McGregor, Dee Devlin, in een van zijn recente trash-pratende video's aan door haar uiterlijk te beledigen - wat gewoon goedkoop en kinderachtig was, maar wat dan ook. Dit is wat je kunt verwachten.

Dit soort dingen zal ongetwijfeld toenemen naarmate we dichter bij 17 april komen, wanneer Paul en Askren vechten in een bokswedstrijd van acht ronden. Zet je schrap.

De Blue Corner is de blogruimte van MMA Junkie. We nemen het niet overdreven serieus, en dat zou u ook niet moeten doen. Als je bij ons komt klagen dat iets dat je hier leest geen hardnekkig nieuws is, verwacht dan dat de vorige zin in HOOFDLETTERS wordt herhaald.

MEER:

Onzeker over de toekomst, concentreerde Alan Jouban zich op het doel om te worden UFC-kleurencommentator

Video: verdient Michael Chandler onmiddellijk een UFC-titelopname na zijn debuut?

Alexander Volkov betwijfelt of Alistair Overeem-gevecht afstand neemt: 'Ik kan hem betrappen op een fout'

Jairzinho Rozenstruik enthousiast over Jon Jones bij zwaargewicht, hoopt dat hun paden elkaar kruisen

Mike Brown: Trainingsgeschiedenis maakt Jorge Masvidal's voorbereiding op Colby Covington 'een beetje gemakkelijker'