Colin Firth speelt de hoofdrol in zombie-actiekomedie

09 Nov 2020

Colin Firth speelt de hoofdrol in zombie-actiekomedie

Colin Firth heeft zich aangemeld voor de hoofdrol in de aanstaande actiekomedie New York Will Eat You Alive.

De film, die zal worden geregisseerd door Isn't It Romantic filmmaker Todd Strauss- Schulson, is volgens Deadline gebaseerd op de digitale strip Zombie Brother.

De strip volgt het verhaal van een man die samen met zijn vriendin uit New York City wil ontsnappen, wanneer mensen in zombies veranderen nadat ze besmet water hebben gedronken.

Channing Tatum dient als een van de producers in de film, met Alex Rubens, Dan Gregor en Doug Mand die samenwerken om de stripboekaanpassing te schrijven.

Zombie Brother is een enorm populaire titel op het stripboekplatform van Tencent en heeft meer dan 28 miljard keer bekeken. Het is al aangepast tot een anime tv-serie in China en is ook omgezet in een toneelstuk.

Adam Fogelson, voorzitter van de STXfilms Motion Picture Group, kondigde het nieuws aan dat Firth de hoofdrolspeler van de film zou zijn, en zei dat de Oscarwinnaar het project naar een hoger niveau zou tillen.

"We wilden dit altijd zo casten dat het bronmateriaal tot leven zou komen en de actie zou verheffen, en je kunt dat doel niet beter bereiken dan het inhuren van Colin Firth," zei hij. "Van The King's Speech tot Kingsman, Colin geeft altijd een uitvoering van Oscar-kwaliteit. We zijn verheugd om met hem te herenigen op New York Will Eat You Alive in een rol die hem in staat zal stellen om plezier te hebben terwijl hij zijn uitgestrekte humor en komische vertoont. timing. "

Regisseur Strauss-Schulson zal dienen als uitvoerend producent, naast Edward Cheng.