Mads Mikkelsen zal Johnny Depp vervangen in 'Fantastic Beasts 3'

26 Nov 2020

Mads Mikkelsen zal Johnny Depp vervangen in 'Fantastic Beasts 3'

Mads Mikkelsen zal officieel in de schoenen treden van de slechterik Gellert Grindelwald in "Fantastic Beasts 3" nadat Johnny Depp ontslag heeft genomen uit de franchise.

Warner Bros. bevestigde geruchten over de cast van de acteur. in de film in een officiële verklaring die woensdag is vrijgegeven. Deadline was de eerste om het nieuws te vertellen dat de "Hannibal" -ster de beste keuze was om Depp te vervangen nadat deze laatste zijn smaadzaak tegen The Sun verloor in de uitspraak van het London High Court eerder in november.

"Fantastic Beasts" 3 "is momenteel in productie bij Warner Bros. Studios Leavesden in het Verenigd Koninkrijk. Mikkelsen was de keuze van regisseur David Yates om Grindelwald te spelen omdat hij een fan is van de acteur. Voorafgaand aan de bevestiging liet de Deense acteur zelfs doorschemeren op zijn betrokkenheid bij de film toen hij de geruchten niet ronduit ontkende. In plaats daarvan zei hij dat hij gewoon wacht op het telefoontje dat hij de rol heeft gekregen.

Ondanks de snelle ommekeer bij het vinden van een nieuwe acteur om Grindelwald te spelen, aarzelen fans nog steeds om de film te bekijken zonder Depp . De studio vroeg hem om ontslag te nemen uit de franchise nadat de Britse rechtbank met The Sun had afgesproken dat hij een "vrouw-klopper" was tijdens zijn tumultueuze huwelijk met ex-vrouw Amber Heard.

Hun beslissing om laat de "Pirates of the Caribbean" -ster gaan, heeft netizens ertoe aangezet "Fantastic Beasts 3" te boycotten en verder op te roepen tot #JusticeforJohnnyDepp.

"Ik herbevestig mijn plannen om deze franchise te boycotten #JusticeForJohhnyDepp," een Twitter-gebruiker schreef.

"Ik denk dat dit zijn carrière geen plezier zal doen. De film was al verwoest door verschillende problemen voordat WB ten onrechte besloot Depp te ontslaan met behoud van Heard voor Aquaman en toen loog over hun redenen. Ik zal zeker niet kijken naar deze vuilcontainerbrand, "een ander reageerde op het nieuws over de casting van Mikkelsen.

" Niets tegen deze acteur persoonlijk, maar we zijn nu alle interesse in @FantasticBeasts @ kwijtgeraakt. wbpictures. We zullen ons geld ergens anders uitgeven. No Depp = Geen dollars. Het verwijderen van Johnny Depp uit de film heeft het gedood, "op schreef de fan.

Mikkelsen moet nog reageren op zijn cast als Grindelwald in "Fantastic Beasts 3." Hij zal naar verwachting binnenkort in Londen zijn om te beginnen met fotograferen. Warner Bros. verplaatste de releasedatum van de film naar 15 juli 2022 nadat Depp ontslag had genomen.