Paige VanZant boos op vermoedelijke autodief om grappige reden

21 Oct 2020

Paige VanZant boos op vermoedelijke autodief om grappige reden

Paige VanZant lijkt dinsdagavond het slachtoffer te zijn geweest van een poging tot overval, maar het grootste probleem dat ze met het incident had, zal je misschien verbazen.

VanZant heeft enkele video's gedeeld op haar Instagram-verhaal Dinsdagavond die een brute regenbui liet zien die door haar woonplaats in Florida raast. Woensdagochtend uploadde ze nog een video waarin stond dat het leek alsof iemand probeerde in te breken in haar auto. Hoewel ze niets te stelen had, lieten de dief of dieven VanZants bestuurdersdeur open. Dat had tot gevolg dat het interieur van haar auto nat werd.

"Ik ben niet eens boos dat ik denk dat iemand me probeerde te stelen, want er is hier absoluut niets dat het waard is om te stelen", zei VanZant met een lach. “Het regende en nu is het hele ding kletsnat. Luister, als je gaat inbreken in mijn auto, doe dan in ieder geval de deur dicht. ”

Het lef.

We zijn blij te horen dat VanZant geen items had om te stelen, maar hopelijk droogt het interieur van haar auto uit.

VanZant werd populair bij de UFC en heeft een record van 8-5 in haar professionele mixed martial arts-carrière. Ze ging met 5-4 in de UFC, maar was teleurgesteld over het loon, en daarom kondigde ze in augustus aan dat ze een belangrijke carrièrestap maakt. De 26-jarige hoopt dat de verandering ertoe zal leiden dat mensen haar zien als meer dan 'alleen maar een mooi gezicht'.

Abonneer je op Yardbarker's Morning Bark, de meest uitgebreide nieuwsbrief in de sport. Pas uw e-mail aan om het laatste nieuws over uw favoriete sporten, teams en scholen te ontvangen. Dagelijks gemaild. Altijd vrij! Meld je nu aan ▸

Meer dingen die je moet lezen:

  • Timberwolves 'Gersson Rosas: geen duidelijke nr. 1 keuze in 2020 NBA Draft
  • NFL duwt Super Bowl naar maart?
  • De 'UFC Light Heavyweight Champions'-quiz

Gerelateerde diavoorstelling:' Geloof jij in wonderen? Ja!' Meest gedenkwaardige verstoringen in de sportgeschiedenis (geleverd door Yardbarker)