Robbie Lawler uit UFC 255-gevecht met Mike Perry vanwege een blessure

28 Oct 2020

Robbie Lawler uit UFC 255-gevecht met Mike Perry vanwege een blessure

Robbie Lawler zal volgende maand niet meedoen.

Lawler (28-15 MMA, 13-9 UFC), een voormalig UFC-kampioen weltergewicht, moest zich terugtrekken uit zijn gevecht met Mike Perry (14-6 MMA, 7-6 UFC) bij UFC 255 vanwege een blessure. Perry kondigde het nieuws aan op Twitter, en MMA Junkie bevestigde het vervolgens met een persoon met kennis van de verwijdering van Lawler.

UFC 255 vindt op 21 november plaats in de UFC Apex in Las Vegas. De hoofdkaart wordt uitgezonden op pay-per-view na prelims die worden verwacht voor ESPN en ESPN +.

Perry heeft online gepost dat hij van plan is op de kaart te blijven. Hij stelde zelfs Khamzat Chimaev voor als potentiële tegenstander, een gewichtsklasse hoger dan middengewicht. Chimaev is momenteel gepland om op 19 december de strijd aan te gaan met Leon Edwards, de beste weltergewicht-mededinger.

Perry heeft in juni een beslissende overwinning behaald op Mickey Gall bij UFC op ESPN 12. De 29-jarige jager is verstrikt geraakt in problemen buiten de kooi, waaronder een situatie waarin hij in een restaurant een verontrustende woordenwisseling kreeg die op video werd vastgelegd. Bovendien beweerde de ex-vrouw van Mike Perry, Danielle Nicholson, dat Perry haar tijdens hun huwelijk had misbruikt in een recent interview met MMA Junkie.

UFC-functionarissen dwongen Perry om een ​​pauze te nemen in de nasleep van de ruzie in het restaurant. beweren dat de promotie Perry geen gevechten zou bieden totdat hij hulp zocht. ESPN meldde dat Perry een 'intensief programma voor woedebeheersing' had voltooid. UFC-president Dana White sprak onlangs ook over Nickerson's beschuldigingen van misbruik en zei dat hij alleen wist dat een rechter Nickerson een straatverbod had geweigerd, en dat "er echt niets uitkwam".

De UFC 255-opstelling omvat momenteel:

Deiveson Figueiredo vs. Alex Perez - voor vlieggewicht titel Valentina Shevchenko vs. Jennifer Maia - voor dames vlieggewicht titel Jose Aldo vs. Marlon Vera Mike Perry vs. TBA Brandon Moreno vs. Brandon Royval Paul Craig vs. Mauricio Rua Ariane Lipski vs. Antonina Shevchenko Jared Gooden vs. Alan Jouban Joaquin Buckley vs. Jordan Wright Kyle Daukaus vs. Dustin Stoltzfus Orion Cosce vs. Nicolas Dalby MEER:

Ilima-Lei Macfarlane zet titel online vs. Juliana Velasquez bij Bellator 254 in december

Bellator 250 voorspellingen: Zal ​​Mousasi weer regeren, of kan Lima een dubbele kampioen worden?

Billy Quarantillo en Gavin Tucker krijgen hun wensen, geboekt om te vechten bij UFC 256

UFC 254 'Fight Motion': Khabib kondigt pensionering aan na de overwinning

Ex-Pittsburgh Steeler Brandon Calton belooft niet 'neer te leggen' tegen Jake Hager bij Bellator 250