UFC op ESPN + 40 resultaten: Andrei Arlovski verstoort Tanner Boser voor 19e UFC-overwinning

08 Nov 2020

UFC op ESPN + 40 resultaten: Andrei Arlovski verstoort Tanner Boser voor 19e UFC-overwinning

Voormalig UFC-zwaargewichtkampioen Andrei Arlovski liet zien dat hij nog steeds leven in hem heeft op de leeftijd van 41 toen hij zaterdagavond een stijgende mededinger versloeg in Tanner Boser bij UFC op ESPN + 40.

Het was ver weg van de meest vermakelijke aangelegenheid, maar Arlovski (30-19 MMA, 19-13 UFC) deed iets meer in de loop van drie rondes om een ​​unanieme beslissingsoverwinning op Boser te behalen (19-7-1 MMA, 3-2 UFC ) met 29-28 scorekaarten over de hele linie bij de UFC Apex in Las Vegas.

Beide mannen waren voorzichtig in de openingsmomenten van het gevecht totdat Boser als eerste toesloeg met een paar leg kicks. Arlovski slaagde er in de eerste twee en een halve minuut niet in om een ​​slag te slaan, en Boser was tevreden met een cirkel om de weinige kansen die hij kreeg tegen te gaan. Arlovski begon zijn benen te trainen met zijn eigen schoppen en mengde toen enkele aanvallen op het hoofd die misten. Boser gaf een paar trappen terug op het stuk, maar de eerste ronde was hoe dan ook saai.

Boser kwam naar buiten en oefende iets meer druk uit in het tweede frame, maar Arlovski bleef kalm in de hoop een perfecte opening te vinden. . Hij landde bijna een haakschop in het gezicht en tikte toen Boser tijdens een zeldzame uitwisseling. Arlovski landde met een rechte rechterhand, waarna Arlovski terugkwam met een eigen looping links voor zijn beste slag van de ronde. Beide mannen bleven het grootste deel van het gevecht voorzichtig, aangezien er na 10 minuten niets landde dat zichtbare schade veroorzaakte.

Met het gevecht voor het oprapen in het derde frame, pakten Arlovski en Boser het tempo op in de vroege stadia. Ze maakten allebei verbinding met een aantal harde lage kicks en verhoogden de punchoutput. Arlovski landde een harde straat rechts met nog ongeveer drie minuten te gaan en kwam toen naar voren met een linkerhand. Boser bleef gefocust op het keer op keer aanvallen van de benen, maar Arlovski nam het allemaal en werkte zijn spel. Hij gooide meerdere strikes tegelijk en landde een grote om Boser te steunen. Hij kon echter niet kapitaliseren en dezelfde sequenties speelden zich af tot de laatste bel.

Arlovski, die deze maand 20 jaar geleden zijn UFC-debuut maakte, werd de achtste vechter in de geschiedenis van het bedrijf die 19 overwinningen behaalde. binnen de achthoek.

Up-to-the-minute UFC op ESPN + 40 resultaten zijn onder meer: ​​

Andrei Arlovski def. Tanner Boser via unanieme beslissing (29-28, 29-28, 29-28) Raoni Barcelos verslaat. Khalid Taha via unanieme beslissing (30-27, 30-27, 30-27) Giga Chikadze verslaat. Jamey Simmons via TKO (hoofdschop) - Ronde 1, 3:51 Yan Xiaonan verslaat. Claudia Gadelha via unanieme beslissing (29-28, 29-28, 29-28) Trevin Giles verslaat. Bevon Lewis via TKO (stoten) - Ronde 3, 1:26 Alexandr Romanov verslaat. Marcos Rogerio via technische inzending (arm-driehoeksvernauwing) - Ronde 1, 4:48 Darren Elkins verslaat. Eduardo Garagorri via onderwerping (achter-naakte vernauwing) - Ronde 3, 2:22 Max Griffin verslaat. Ramiz Brahimaj via TKO (blessure) - Ronde 3, 2:03 Gustavo Lopez verslaat. Anthony Birchak via submission (achter-naakte choke) - Ronde 1, 2:43 MEER:

UFC op ESPN + 40 discussiethread

UFC op ESPN + 40 video: Giga Chikadze gaat naar 4-0 in 2020 met head-kick finish

UFC op ESPN + 40 resultaten: Yan Xiaonan outpoints Claudia Gadelha voor 11e opeenvolgende overwinning

UFC op ESPN + 40 video: Alexandr Romanov scoort zeldzame onderarm choke finish

UFC op ESPN + 40-video: Darren Elkins stelt Eduardo Garagorri in om een ​​slip met vier gevechten te maken