Video: Egyptische Olympische worstelaar Mahmoud Sebie vermorzelt tegenstander in MMA-debuut

31 Jan 2021

Video: Egyptische Olympische worstelaar Mahmoud Sebie vermorzelt tegenstander in MMA-debuut

Mahmoud Sebie is gearriveerd.

Op zaterdag nam Sebie (1-0) voor het eerst sinds een worstelwedstrijd in 2018 deel aan een atletiekwedstrijd in Bulgarije. Deze keer was het in MMA in plaats van worstelen.

Sebie eindigde Jarell Murry (0-2) met grond-en-pond vanaf de berg om 1:52 van ronde 1. Het gevecht vond plaats op de Prelims van XMMA in Palm Beach, Florida.

Vanaf de openingsbel kwam Sebie agressief naar voren. Hij gooide Murry meerdere keren op de mat en toonde zijn suplexvaardigheden. Van daaruit verhuisde Sebie naar de berg en nam zijn toevlucht tot een vlaag van stoten om het gevecht te beëindigen.

De uitvoering was onberispelijk voor een professionele debutant, maar zijn vieringen na het gevecht zullen werk nodig hebben. Toen Sebie na zijn overwinning op de mat stampte, leek hij zijn linkerknie te verwonden.

Mahmoud Sebie TKO's Jarell Murry # XMMA1 pic.twitter.com/UCHCDcUZy8

— Streetfight Banned-cho ( @streetfitebncho) 31 januari 2021

De 28-jarige Egyptische Olympiër betreedt mixed martial arts met een gedecoreerde worstelachtergrond, waaronder deelname aan de Olympische Spelen van 2016 in Rio de Janeiro, evenals de eer om een viervoudig Arabisch worstelkampioen, een vijfvoudig Afrikaans worstelkampioen, en een handvol andere medailles verdiende in internationale toernooien.

Na een virale video die hij op Facebook plaatste, waarin hij corruptie in Tijdens het Egyptische worstelprogramma verhuisde Sebie naar de VS Nadat hij had besloten zijn streven om de VS te vertegenwoordigen op de volgende Olympische Zomerspelen te beëindigen, begon hij eind 2020 met het trainen van MMA bij MMA Masters in Miami.

XMMA vond plaats op zaterdag in het Palm Beach Convention Center. Het evenement werd gestreamd op de website van de promotie.

MEER:

Paige VanZant hint naar mogelijke terugkeer naar MMA, valt uit naar haters over BKFC-switch

UFC-vrij gevecht: Alistair Overeem snauwt met het verliezen van slip met eerste ronde van Sergei Pavlovich

Marion Reneau van UFC Fight Night 184: 'Het is mijn verantwoordelijkheid' om Macy Chiasson definitief te verslaan

Champ Kamaru Usman legt uit waarom 'die chip nog steeds zwaar is op mijn schouder 'voor UFC 258

KSW 58 resultaten: Daniel Torres claimt vedergewicht titel met eerste ronde overstuur van Salahdine Parnasse