Waarom u een goede deal kunt krijgen voor een nieuwe Mercedes-AMG

07 Apr 2021

Waarom u een goede deal kunt krijgen voor een nieuwe Mercedes-AMG

Prestatiemodellen zijn niet alleen duurder, ze zijn ook vaak moeilijker te scoren. Kies voor de beste trim en u zult merken dat de leaseovereenkomsten, bonusgeld en financieringsmogelijkheden zonder rente allemaal opdrogen. AMG-modellen maken hier meestal deel van uit, maar een nieuwe dealer incentive-regeling kan in uw voordeel werken bij de dealer.

Mercedes biedt dealers deze maand bonussen op basis van het aantal AMG-modellen dat ze verkopen. Zoals CarsDirect aangeeft, krijgen Mercedes-dealers die hun maandelijkse verkoopdoelen behalen een extra $ 750 per verkochte AMG. Als ze 110 procent van hun verkoopdoel overschrijden, kunnen ze $ 1500 per verkochte AMG krijgen. Wees dus niet verbaasd als de verkoper die u een basis-Mercedes laat zien, de upgrade begint te pushen.

Vergis u niet, dit is geen geldevenement voor klanten. Die $ 750 of $ 1500 is een beloning voor de dealer, geen aansporing voor de klant. Maar aangezien dealers een kans hebben om $ 1500 te verdienen met elke AMG-verkoop, zijn ze waarschijnlijk meer bereid om te onderhandelen. Natuurlijk bespaar je misschien niet het hele bedrag, maar doe je alsof je bereid bent om van een niet-AMG naar een AMG te springen en misschien kun je $ 1000 of zo extra op de prijs krijgen. Dat is een aanvulling op de deal die je normaal gesproken zou sluiten, dus als je een paar weken geleden wegliep van een deal voor een AMG, is het misschien de moeite waard om nog een telefoontje te plegen. Misschien hebben ze nog eens $ 1500 aan bewegingsruimte gevonden.

Via Motor1.